Våra kära bullisar...

Här kan ni se hur dom tänker våra hundar, hittade texten från denna sida =) http://longlows.dinstudio.se/
läs och njut detta stämmer precis =D haha

Bulldoggens 10 budord

Om jag tycker om det så är det mitt

Om jag har det  munnen så är det mitt

Om jag kan ta det ifrån dig så är det mitt

Om jag hade det förut så är det mitt

Om det är mitt så kan det inte på något vis bli ditt

Om jag såg det först så är det mitt

Om jag tuggar sönder det så är bitarna mina

Om det ser ut som mitt så är det mitt

Om du leker  med något och lägger det ifrån dig så blir det omedelbart mitt

Om det är trasigt & jag inte vill ha det så kan det bli DITT

- om jag inte ångrar mig.....



 




Haha syrror delar på allt!!! Eller?!

Ha en bra kväll
Kram


Söööööööndag ljuvliga dag......

Sitter å myser i soffan.... Har punka på bilen, och jag orkar verkligen inte ta tag i det.... haha Men jag måste, ska ju äntligen jobba imorrn =)
Såååååååååååå ut å smutsa ner sig...
Ha en bra dag...

Kram

stuvade makaroner..

Idag har det vart lugnt e fortfarande sjuk, och nu har även A blitt sjuk =/ stackars liten alla vet ju hur det är när en karl blir riktigt förkyld ;P hihi nej men det e synd om honom, han har feber och ont i halsen inge kul alls..
Blev Stuvade makaroner och kryddad falukorv idag, lätt lagat men endå gott..

Har tittat runt lite på olika bloggar och så, man har ju haft tid för det nu när var soffpotatis i över en vecka.. Och jag undrar, Varför skaffar alla blivande mammor bloggar på sidan av sina vanliga bloggar, ja en extra för graviditeten? kan man inte använda sig utav den man redan har? det måste bli krångligare och ha 2? kanske jag som inte fattar mig på det där..  haha var bara tvungen att fråga =P

Har tittat lite på Idol klipp på aftonbladet.se gud jag säger bara det tur att ett gott skratt förlänger livet ;) då lär jag leva i många år kan jag lova =P kar jag starkt rekomendera kolla idol!! =D

Nej nu blir det mer te sen film och mys med A!! <3

Ha en jätte bra kväll..
kram

God kväll..

God kväll alla kära läsare =) höhö
Nu sitter jag här framför tv:n, med karln på ena sidan och katten på den andra.. Tittar på skåpet som står på plats i vardagsrummet! Gud vad jag älskar det.. hmm undrar vad jag ska ha i det.... kommer nog på nått bra =)
Nej ville ialla fall önska er en trevlig kväll..
Hörs imorrn!
Kram

Hostan dräper mig...

Nu sitter jag här några timmar senare... Igen.. Hostan tar död på mig, vet inte om hostmedicinen hjälper så värst mycket egentligen, kanske är mer en inbillning..
Pratade med Catrina från jobbet nyss, Gud vad jag saknar jobbet, vill tillbaka,men man kan ju inte vara egoistisk, jag vill ju inte smitta ner dom heller.. Det går bra där ialla fall, det känns skönt!
Sen saknar jag familjen, JÄTTE mycke... hmmm längtar tills jag får träffa dom igen <3


Lilla Kia <3


Lilla Stina <3 mina små godingar...

Nej nu blir det förlossningskliniken.... Igen... =D

Ha det bra
Kram

God morgon!

Haha jag vet kl är 11 och jag har precis vaknat, vet inte om det är förkylningen som gör det, men jag har nog inte sovit så här länge sedan jag gick i skolan haha det är ju rätt illa! känns som om halva dagen gått. Det gör ju iofs inget när man är sjuk! Men man är ju så tidsinställd endå!

Katten ligger brevid här i soffan och spinner, låter så rogivande och lugnande på sitt sätt. Vår lilla stora Maine coon, Han är väll som en shetland sheepdog i storlek nu ungefär hehe för er som vet hur stora dom är ;P
Kommer ihåg när vi hämtade honom då var han inte stor minsan, vårat lilla bustroll

Sitter och kollar på våra bästa år.. Säger bara det hahah hjälp den här serien är skum, det har nog hänt allt i den allt från utomjordiska bortrövningar till att vara besatt av djävulen, Och alla intriger.. haha ja man gör ju allt för att få serien att fortsätta gå. 

Nej nu ska jag äta frukost/ lunch för vissa. sen blir det en bra film med lite mer te =)
skriver mer sen
Ha en bra dag
Kram


Tittar ut och tänker..

Haha nu sitter man här framför dumburken igen, har av någon konstig anledning väldigt svårt att slita mig.. Kan ju vara att jag är fruktansvärt uttråkad och saknade av kärleken kryper tätt in på..
Satt och kollade på 4:an nyss, det var förlossningskliniken, ibland kan det vara jobbigt att se, men kan helt enkelt inte låta bli, det är så farsinerande..Helt otroligt hur livet blir till egentligen, något så litet men endå så stort.. Ja man undrar ju hur det kommer vara?! Ja när man nu själv är där.
Tänk att jag har vart så där liten! Har jag verkligen det?! svårt att förstå.. satt och kollade igenom en massa kort härom dagen hittade ett album som jag satt ihop när jag var mindre, det var på familjen och när vi barn var små... välldigt små... och ja jag har vart så liten, helt otroligt. Liten och utan bekymmer, tog dagen som den kommer.. Som jag även försöker leva efter idag, men det är ju inte alltid så lätt.
Men mitt motto är väll endå "lev dagen som om det vore den sista, du har livet till låns och vet aldrig när det tas ifrån dig" Tänk på det, det stämmer, man ska inte haka upp sig på små bagateller. "Det man vill får man till" har vi en man inom vår koncern som säger... och ojojoj vad rätt han har..

Nej nog för nu..
Maten väntar..

Ha det bra
Kram



Hittade denna underbara bild på Google.se


Sjuk! Varning för låååångt inlägg =P

ÅÅÅ jag hatar verkligen att vara sjuk, det finns nog inget värre... Eller det gör det ju, men just nu känns det verkligen som om att det inte gör det! Har  legat med feber i flera dagar nu, blev bättre igår men inatt kom den tillbaka som ett brev på posten..Sen saknar jag jobbet jätte mycke också.. åååå jag blir tokig!! ja ja nu har jag fått klaga lite =)

Det var ett tag sedan jag skrev nu, har haft en hel del på jobbet att göra sen har vi vart på en minin semester till Öland! super mysigt var det! Hälsade på mina kära morföräldrar och moster med familj! <3 Och Min älskade kusin Felicia <3 kollade på hennes lgh i Kalmar.. japp hon har blivit Kalmarit hon ;) min lilla kusin ååå tiden går så fort.. men den var såååå fin! du har gjort ett jätte bra jobb gumman den är PERFEKT!!
Längtar redan till nästa gång vi kommer ner och hälsar på.. Saknar er redan jätte mycke.. <3
Tack mormor och morfar för att ni är så snälla, det betyder jätte mycke för mig och även för Andreas! Och skåpet vi har fått.. Det är underbart, Ni ska bara veta hur mycket det betyder för mig att vi fick det.. har så mycket minnen av det när ni bodde på bäckby och i torpet! Jag älskar det!

Morfar han lovar att nästa gång vi kommer ner så ska ni åka hoj ;) han ser fram emot det!
Han kanske tar med sin hoj, så kan du visa honom runt! =D
Då får väll du och jag mormor hitta på något kul shoppa kanske eller något annat kul.. ;)

Nu sitter jag ialla fall här i soffan dricker te och läser lite olika bloggar, Det finns jätte mycket olika bra bloggar. en av dom jag följer är faktist KanDee http://kandeedrawings.blogg.se/ Hon är super duktig kolla in hennes sida och se hennes projekt! =D
Sen följer jag ju en massa andra också så klart..

Om ett tag blir det en bra film lite mer te, och kanske sova ett tag..
Hoppas att ni har en super bra dag ialla fall..

Ha det bra
Kram 



   

En Mycket friskare jag på bilden!!! höhö



RSS 2.0